opties voor zwembad paketten

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 kleuren verlichting

RGB KLEUREN  ​ led onderwater verlichting

Onderwaterverlichting is verkrijgbaar in diverse kleuren wit, veelal helder of daglicht wit en warm wit. Daarnaast zijn er onderwaterlampen met een enkele kleur en kleur veranderende RGB lampen. . Lichtkleur en lichtintensiteit van deze lampen zijn te regelen middels DMX controller EN AFSTANDSBEDIENEING


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

hoogwaterlijn skimmer

De waterlijn van het zwembad komt gemiddeld tot in de helft van de skimmer te staan. Met de skimmer kan u daar dus invloed op uitoefenen. Bij een traditionele skimmer zal de waterlijn zo'n 7 cm onder de  boordsteen  van het zwembad komen. Bij een hoogwaterlijn skimmer wordt dat beperkt tot zo'n 4 cm. 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

varibale pomp

De D.A.B.  150 e.swim is de beste oplossing om u energieverbruik drastisch te verlagen.
Een traditionele zwembadpomp gebruikt meer stroom dan alle andere standaard voorzieningen bij elkaar.  Werkbereik  tot 42 m3/h met een opvoerhoogte tot 22 m Te verpompen vloeistof en licht vervuild water. Specifiek geschikt voor agressief water met een hoog chloor/broom en PH gehalte of voor water behandeld met zout elektrolyse of chloor.


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

gewapende folie

De gewapende PVC zwembadfolie van 1,5 mm dik bestaat uit 2 lagen folie van 0,75 mm met daartussen een net van polyester weefsel. De folie is anti schimmel, anti UV en antibacteriën behandeld en gemaakt ,Garantie 10 jaar op waterdichtheid van het materiaal. Maximaal 32°C. De mogelijkheden van de vorm van het zwembad zijn oneindig omdat de folie  ter plekken met de hand (föhn) in het zwembad wordt gemaakt.
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

natuursteen randtegels

De natuursteen tegels zijn al een geruime tijd aanwezig op de Nederlands markt. De meest bekende soorten zijn wel: Chinees hardsteenBasaltGranietZandsteenLeisteen en Kwartsiet. Alle soorten zijn er wel in diverse kleuren, maten en bewerkingen. Per soort natuursteen kunnen de eigenschappen ook nog eens sterk verschillen, waardoor hier en daar voordelen ontstaan ten opzichte van de betontegel. 
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

verwarming

Een warmtepomp verwarmt een zwembad moeiteloos tot 28° C en werkt zelfs bij buitentemperaturen onder het vriespunt. Warmtepompen onttrekken letterlijk warmte aan de omgeving en voegen deze daarna toe aan het zwembadwater. De aankoop is vrij duur, maar de terugverdientijd ligt lager dan bij alternatieve warmtebronnen. Een lucht-water warmtepomp is de meest voordeligste en interessantste manier om je zwembad te verwarmen.

Een andere mogelijkheid is werken met een verwarming op zonne-energie. Zonnecolectoren .of warmtewisselaar die op een cv wordt aangesloten
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

zwembad afdekking 

-noppenafdekking met haspel.

-foam afdekking met haspel

-stavendekzeil 4 seizoenen

-lamellenafdekking

-winterzeil

-overkapping

• Hoge energiebesparing: het water koelt minder snel af en Je hebt minder nood aan zwembadverwarming.

• Veilig: sommigen afdekkingen zorgen voor een veilige afsluiting van het zwembad. Kleine kinderen en huisdieren worden hierdoor tegengehouden

• Algenvrij: het water is beter beschermd tegen vallend blad en algengroei (geen licht).

• Makkelijk: het afdekken van het zwembad kost weinig inspanning (met de hand of geheel automatisch).

 
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

water behandeling


  De waterhuishouding van het zwembad door middel van zout, chloorarm te laten verlopen. Een opkomende trend. Met name bij mensen die last hebben van eczeem, stijgt de vraag steeds meer naar dit soort baden. Vanaf nu kun je je bad niet alleen uitrusten met een ph/chloor of zout elektrolyse systeem, maar ook met een chloorarm systeem van Sugar Valley.